317-werkverantwoordelijke-signtechniek 317-werkverantwoordelijke-signtechniek

Alles over het beroep Werkverantwoordelijke Signtechniek

img-smart-building-genius-v2-witterand
techniek-nl-giovanni-breder techniek-nl-giovanni-breder

Pluspunten van deze job

 • Afwisselend werk
 • Leuke collega's 
 • Opvallend resultaat!
 • Goede doorgroei mogelijk
 • Werken in de buitenlucht

Werkverantwoordelijke Signtechniek

Als Werkverantwoordelijke Signtechniek is het jouw taak om sign- en beletteringsprojecten veilig en goed te laten verlopen. Je zorgt ervoor dat grafische elementen en bewegwijzering er goed uitzien en aan de regels voldoen.

Werken & leren:

Meteen verdienen

Opleidingsniveau

MBO

uv05657

Dit ga je doen

Als Werkverantwoordelijke Signtechniek werk je zelfstandig en ben je eindverantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom het succesvol plaatsen, (de)monteren en samenbouwen van visuele communicatieprojecten. Je regelt de planning en het budget van sign- en beletteringsprojecten en geeft leiding aan een team van monteurs.

Ook let je op de veiligheid en onderhoud je contact met opdrachtgevers en leveranciers. Zo draag je bij aan een effectieve en aantrekkelijke visuele uitstraling in de openbare ruimte. Elk project is uniek en kan variëren in omvang en complexiteit. Dat maakt dit werk super uitdagend, afwisselend en interessant. 

317-werkverantwoordelijke-signtechniek

Werk dat bij je past

Als Werkverantwoordelijke Signtechniek ben je niet alleen technisch bekwaam en handig, maar ook een inspirerende leider. Je kunt jouw team te begeleiden en motiveren tot de beste prestaties. Met sterke projectmanagementvaardigheden kun je complexe projecten effectief plannen en sturen. 

Je communiceert duidelijk met alle betrokkenen en je strategische denkwijze, probleemoplossende vermogen en besluitvaardigheid helpen je technische uitdagingen aan te pakken. Samenwerking, innovatie en resultaatgerichtheid maken ook deel uit van jouw toolbox. Tegelijkertijd houd je toezicht op de risico's en blijf je flexibel en pragmatisch, zelfs onder druk.

Een baan met toekomst

Als Monteur Signtechniek kun je allerlei kanten op. Je kunt je technische vaardigheden verder ontwikkelen en je kennis uitbreiden op het gebied van signagematerialen, verlichtingstechnieken en elektrische componenten. Maar je kunt net zo goed in allerlei andere richtingen verder. Met jouw technische inzicht, jouw praktische instelling en je daadkracht ligt de wereld aan je voeten!   

Waarom deze job?

 • Belangrijk werk
 • Elke dag anders
 • Soepel instromen
 • Meteen een goed salaris
 • Ruimte om te groeien

Ook Werkverantwoordelijke Signtechniek worden?

 1. Contact de Infodesk
 2. Ontdek je mogelijkheden in een online intake.
 3. Doe een oriëntatiescan of volg de instroomsessie.
 4. Bespreek de uitkomsten met je ontwikkelcoach.
 5. Kies jouw koers: scholing, leer/werken of direct aan de bak!

Bekijk alle beroepen in Business & Buildings