323-technisch-projectleider-2 323-technisch-projectleider-2

Alles over het beroep Technisch Projectleider Utiliteit

img-smart-building-genius-v2-witterand
techniek-nl-giovanni-breder techniek-nl-giovanni-breder

Pluspunten van deze job

 • Betekenisvol werk
 • Innovatie
 • Leuke collega's
 • Persoonlijke voldoening
 • Carrièremogelijkheden

Technisch Projectleider Utiliteit

Als Technisch Projectleider Utiliteit ben jij een echte techniekheld! Met jouw talent voor plannen en leiding geven zorg jij dat zelfs de mooiste en meest spraakmakende projecten goed verlopen. Zo breng jij samen met je collega's elk pand tot leven.

Belangrijk werk,

Goed verdienen

Opleidingsniveau

MBO

uv05373

Dit ga je doen

Als Technisch Projectleider Utiliteit ben jij key voor elk project: jij bent verantwoordelijk voor het succesvol beheren en coördineren van kleine en grote installatieprojecten in bijvoorbeeld scholen, musea, kantoorpanden en ziekenhuizen. 

Je leidt jouw projecten van begin tot eind, van ontwerp tot oplevering. Jij bewaakt de planning, de voortgang, de kwaliteit en de kostenbeheersing inclusief begrotingen en rapportages. 

323-technisch-projectleider-2

Werk dat bij je past

Je bent een technisch expert met diepgaande kennis én een motiverende aanvoerder. Jij inspireert jouw team om elke dag en op elk project het beste te leveren. Jij overziet complexe projecten en trajecten en communiceert tijdig, helder en constructief met alle in- en externe betrokkenen. 

Met jouw strategische denkwijze, probleemoplossend vermogen en besluitvaardigheid pak jij elke uitdaging met succes op. Je bent gericht op samenwerken, innoveren en optimaal resultaat. Jij ziet scherp alle risico's rond jouw project en blijft ook onder druk flexibel en pragmatisch. Dit werk is jou op 't lijf geschreven! 

Een baan met toekomst

Vanuit de rol van Technisch Projectleider Utiliteit kun je allerlei kanten op. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien naar een senior rol met verantwoordelijkheid voor grote en complexe projecten. Je kunt ook breder gaan werken als Projectmanager, meerdere projecten tegelijkertijd coördineren als Programmamanager, je kennis inzetten als Consultant of doorgroeien naar leidinggevende rollen zoals Technisch Directeur. Is voor jou de sky the limit?  

Waarom deze job?

 • Belangrijk werk
 • Leidinggevende rol 
 • Goed salaris
 • Persoonlijke voldoening
 • Uitstekende carrièremogelijkheden

Ook Technisch Projectleider Utiliteit worden?

 1. Contact de Infodesk
 2. Ontdek je mogelijkheden in een online intake.
 3. Doe een oriëntatiescan of volg de instroomsessie.
 4. Bespreek de uitkomsten met je ontwikkelcoach.
 5. Kies jouw koers: scholing, leer/werken of direct aan de bak!

Bekijk alle beroepen in Business & Buildings