45-junior-data-engineer 45-junior-data-engineer

Alles over het beroep Senior Data Engineer Utiliteit

img-smart-building-genius-v2-witterand
techniek-nl-giovanni-breder techniek-nl-giovanni-breder

Pluspunten van deze job

 • Prachtig werk!
 • Creatief en innovatief
 • Toekomstgericht
 • Prestigieuze projecten
 • Baanzekerheid

Senior Data Engineer Utiliteit

In een digitale wereld vol data ben jij degene die al die gegevens organiseert, bundelt en hanteerbaar maakt, geschikt voor gebruik in super intelligente systemen. Met jouw kennis en inzicht help jij om spraakmakende gebouwen en instellingen smart te maken. Je verrijkt panden en organisaties met nieuwe levels van intelligentie, comfort, gebruiksgemak en duurzaamheid. 

Belangrijk werk,

Goed verdienen

Opleidingsniveau

HBO

47-senior-data-engineer

Dit ga je doen

Als Senior Data Engineer Utiliteit speel je een cruciale rol in het verzamelen, verwerken en beheren van grote hoeveelheden data binnen organisaties. Je ondersteunt het datateam bij het bouwen en onderhouden van data-infrastructuren en -pipelines. Dankzij jouw werk kunnen je collega's diepere inzichten halen uit de beschikbare data, en de beste beslissingen kunnen nemen. 

45-junior-data-engineer

Werk dat bij je past

Jij hebt een diep begrip van databases en programmeren. Je bent een innovatieve en creatieve geest. Je doorziet scherp de potentiële waarde van grote en kleine datastromen. Dat motiveert jou om al die bronnen helder te ontsluiten en hanteerbaar te maken. Net zo soepel als jij databronnen koppelt, schakel jij met opdrachtgevers en collega's. En: je bent altijd haarscherp op data-integriteit en -veiligheid.  

Een baan met toekomst

Vanuit de functie van Senior Data Engineer Utiliteit kun je doorgroeien naar Lead Data Engineer, waarbij je meer verantwoordelijkheid hebt en teams leidt bij grote projecten. Ook kun je je doorontwikkelen naar Data Architect waarbij je complete data-architecturen ontwerpt en beheert . Of specialiseer jij je liever in big data engineering, cloud architecture of machine learning engineering voor hypermoderne gebouwen en complexen? De toekomst is aan jou! 

Waarom deze job?

 • Belangrijk werk!
 • Veel afwisseling
 • Creatief en innovatief
 • Baanzekerheid 
 • Zeer goed salaris

Ook Senior Data Engineer Utiliteit worden?

 1. Contact de Infodesk
 2. Ontdek je mogelijkheden in een online intake.
 3. Doe een oriëntatiescan of volg de instroomsessie.
 4. Bespreek de uitkomsten met je ontwikkelcoach.
 5. Kies jouw koers: scholing, leer/werken of direct aan de bak!

Bekijk alle beroepen in Business & Buildings