smart-infra-genius-portrait techniek-nl-stijn-breder

Infra & Mobility

img-infra-mobility-genius-v2-witterand

Precies jouw soort werk

Hou jij van perfecte verbindingen, vlot transport en soepele doorstroming? Werk jij graag aan grote, spraakmakende projecten? En wil jij een baan waarin je Nederland connected en mobiel houdt, goed verdient én flink kunt doorgroeien? Dan heb jij 100% match met Infra & Mobility.

Nederland veilig, verbonden en mobiel houden, dát is de missie van de helden van Infra & Mobility. Met hun unieke kennis en skills zorgen zij dat alle Nederlandse infrastructuur 24/7 perfect werkt.

Dat werkgebied is super breed: van weg- en waternetwerken tot stroomnetten en van glasvezel- en datanetten tot gas-, waterstof- en warmtenetten. Super veelzijdig en belangrijk. En: jij kunt dat ook!

Kies je plek, kies je carrière

In Infra & Mobility is er werk op alle niveaus. Overal waar sprake is van netwerken, zijn de helden van Infra & Mobility nodig. Daar zitten zeker jobs bij die passen bij jouw talent en interesse.

Welk rol wil jij spelen? Zie je jezelf als een regisseur, een ontwerper van ingenieuze nieuwe oplossingen? Wil jij eigenhandig leidingen leggen, componenten installeren en apparatuur inregelen? Of ligt jouw talent meer in trouble shooting, aansturing, analyse of advies?

Wat je ook kiest, jouw hulp is onmisbaar!