55-technisch-projectleider 55-technisch-projectleider

Alles over het beroep Technisch Projectleider New Energy

img-new-energy-genius-v2-witterand
techniek-nl-claudine-breder techniek-nl-claudine-breder

Pluspunten van deze job

 • Betekenisvol werk
 • Innovatie
 • Leuke collega's
 • Persoonlijke voldoening 
 • Carrièremogelijkheden

Technisch Projectleider New Energy

Als Technisch Projectleider New Energy ben jij een echte milieuheld! Je zorgt ervoor dat we minder vervuilende energie gebruiken en meer schone, groene energie opwekken. Dankzij jouw inzet bouwen we samen aan een groene wereld en een duurzame en stralende toekomst! 

Belangrijk werk,

Goed verdienen

Opleidingsniveau

HBO/Master

uv03946

Dit ga je doen

Als Technisch Projectleider New Energy ben jij de stuwende kracht achter projecten die de wereld groener maken. Je leidt teams, smeedt plannen, bewaakt budgetten en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

In deze job is geen dag hetzelfde. Gegarandeerd werk je aan belangrijke projecten, van klein tot groot. Jij bent het aanspreekpunt binnen jouw team en voor de klant. Zo leid jij de troepen om de energietransitie concreet te maken. 

55-technisch-projectleider

Werk dat bij je past

Je bent behalve een technisch expert met diepgaande kennis ook een inspirerend leider. Jij stuurt en motiveert jouw team altijd tot de beste prestaties. Je bent goed in projectmanagement en vindt het mooi om complexe projecten in goede banen te leiden. 

Je communiceert helder met alle betrokken partijen. Je strategische denkwijze, probleemoplossende vermogen en besluitvaardigheid helpen je bij het aanpakken van technische uitdagingen.

Samenwerking, innovatiedrang en resultaatgerichtheid zitten ook in jouw toolbox. Intussen houd jij ook de risico's voortdurend in de gaten en blijf jij ook onder druk flexibel en pragmatisch. 

Een baan met toekomst

Vanuit de rol van Technisch Projectleider New Energy kun je allerlei kanten op. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien naar een senior rol met verantwoordelijkheid voor grote en complexe projecten. Je kunt ook breder gaan werken als Projectmanager, meerdere projecten tegelijkertijd coördineren als Programmamanager, je kennis inzetten als Consultant of doorgroeien naar leidinggevende rollen zoals Technisch Directeur. Is voor jou de sky the limit?  

Waarom deze job?

 • Belangrijk werk
 • Leidinggevende rol 
 • Goed salaris
 • Persoonlijke voldoening
 • Uitstekende carrièremogelijkheden

Ook Technisch Projectleider New Energy worden?

 1. Contact de Infodesk.
 2. Ontdek je mogelijkheden in een online intake.
 3. Doe een oriëntatiescan of volg de instroomsessie.
 4. Bespreek de uitkomsten met je ontwikkelcoach.
 5. Kies jouw koers: scholing, leer/werken of direct aan de bak!

Of ga langs bij een Opleidingsbedrijf!

Bekijk alle beroepen in New Energy